Tretmani lica i tela

Relax masaža-Aromaterapija
Klasične tehnike masaže koje ubrzavaju mikrocirkulaciju, oslobađa od bolova u mišićima, tenzije i stresa. Tehnike koje primenjujemo su dugi, ritmični potezi koji omogućavaju relaksaciju i potpuno opuštanje. Idealno za prvi put kao i za konstantnu primenu.

ZONED holistička masaža
Terapeut će vas ZONED holističkom masažom opustiti mentalno i fizički, poboljšaće uravnoteženje limfnog protoka kroz organizam i unaprediti cirkulaciju krvi. Kombinovanjem tehnika sa različitih delova sveta kao i stimulacijom čula mirisa pomoću raznovrsnih aroma eteričnih ulja, terapeut će dovesti u balans vaš um, telo i duh.

Sportska masaža
Sportska masaža uključuje i pokrete švedske masaže kao i tehnike koje su posebno smišljene za prevenciju i lešenje sportskih povreda. Regularna sesija može da pomogne u popravljanu gipkosti i fleksibilnosti mišića.

Anticelulit masaža
Ako se borite protiv celulita, uz ovu masažu i specijalan serum, vaše telo ce se oblikovati po vašoj želji. Napominjemo da je potrebna upornost kao i fizička aktivnost koju imate blizu našeg hotela, a to je skijanje.

Hyper Zone
Masaža uljem koje pruža efekat toplote. Ovakva vrsta masaže pruža relaksaciju i pročišćavanje, telo se revitalizuje i dovodi do osećaja potpune harmonije.

Harmony tretman za stopala i šake
Ovaj aromatični tretman sa parafinom revitalizuje, hidrira i putem antioksidanasa neguje šake i stopala. U ovom anti stresnom tretmanu, bogatom mineralnim solima kojima se priprema koža, a potom se kombinuje maslinovo ulje, limun i ruzmarin koji redukuju stres kroz masažu.

Mama masaža
Masaža je veoma stara i jednostavna metoda koja nam omogućava prevenciju i održanje zdravlja. Povećanje cirkulacije, oslobađanje mišićne napetosti, bolova i relaksacija kroz duge, nežne masažne pokrete. MAMA masaža poseban je program za trudnice, sve kako treba da budete što opuštenije, rasteretite se bola u ramenima, leđima, otoka u nogama i sa širokim osmehom dočekate dan rađanja novog života. Posebno kreiran program masaže za trudnice. Priuštite sebi i bebi lepotu relaksirajućeg dodira.

Piling tela
Za ultra brzu i jednostavnu regeneraciju kože. Ispilinguje se celo telo, a zatim završava tretman prekrivanjem toplim peškirima. Jednostavan i vrlo efikasan tretman.

Imagini tretman blatom
Wellness blato ublažava tenziju mišićne napetosti, omekšava i smiruje nervni sistem. Telo se slojevito upakuje u blato koje ima maksimalno terapeutsko delovanje. Dok se odmarate, vaše lice i glava biće prepuštene prstima stručnog terapeuta. Nakon masaže uživaćete u mlazu tople vode i u efektima kreme koja dopunjuje terapeutske efekte blata.