Decenijsko iskustvo Saznajte više Naš objekat je jedinstveno arhitektonsko zdanje koje prati duh očuvanih prirodnih lepota Kopaonika. Apart & Spa Zoned

Apart & Spa Zoned

U harmoniji sa lepotom Kopaonika

Apart & Spa Zoned je nastao sa idejom da na jednoj od najlepših lokacija planine Kopaonik napravimo objekat u harmoniji sa lepotom prirode koju smo učinili delom enterijera i eksterijera kroz materijale koje smo koristili, detalje kojima smo udahnuli dozu luksuza i prijatnog ambijenta i jedinstvenu arhitekturu Apart & Spa Zoned-a.

 

Svih 80 smeštajnih jedinica su s pažnjom osmišljeni prostori tako da je boravak u njima doživljaj sam za sebe, a naše osoblje i dodatni sadržaji dodaju na čari savršenog odmora za parove, porodice, prijatelje, ali i sportiste i kompanije.

Ovo je mesto najlepših uspomena i osećaja koji priroda, zajedno sa nama koji brinemo o Vama, može ponuditi.

 

Apart & Spa Zoned

Dobrodošli u našu jedinstvenu kuću

Najviše volimo kada na licima gostiju koji prvi put uđu u naš objekat vidimo oduševljenje i sjaj u očima.

Vaš izbor

Pobrinuli smo se da kod nas imate sve što poželite – letnji ili zimski odmor od svakodnevice. Sadržaji koje imamo i oni koje u dogovoru sa vama možemo preporučiti i organizovati kako u zimskim tako i letnjim mesecima, zaista su iskustvo kakvom ćete se uvek iznova vraćati.

Studio Pogledajte smeštaj Lux Studio Pogledajte smeštaj Apartman Pogledajte smeštaj Superior Pogledajte smeštaj Royal Pogledajte smeštaj