Spa & Wellness

Opustite se u Zoned Spa & Wellness

Spa & Wellness Zoned

Sve esencija i osećaji koje će Vas dovesti do psihofizičko balansa. Zoned Spa je pravi izobor posle, fizički, napornog dana provedenog na planini. U toku zimske sezone, korišćenja spa&wellness centra je besplatno. Spa&Wellness je lociran na prizemlju Hotela i čine ga sledeći sadržaji : đakuzi, sauna, parno kupatilo, tipedarijum - tople klupe.

Termin za decu je od 14.00 do 16.00
Radno Vreme od 16.00 do 22.00

Da li ste za lakši trening

Zoned Fitness

U okviru Wellness & Spa centra gostima nudi i Fitness sobu. Ovaj prostor opremljen je osnovnim kardio spravama i idealan je za lakši trening i održavanje kondicije. Lociran je isto na prizemlju Hotela, levo od Spa&Wellness Recepcije. Za goste hotela potpuno besplatno cele godine.

Radno Vreme 07.00 - 22.00

Relaks, Sportska, Aroma

Masaža

Terapija masažom je jedan od najstarijih i najjednostavnijih načina lečenja. Ime joj potiče od arapske reči “MASSA”, što znači-dodir. Dodir je suština i osnova masaže. Prepustite se rukama naših veštih terapeuta. Informacije o cenama i terminima možete potražiti na recepeciji Hotela.Radno Vreme 12.00 - 22.00

Kutak samo za Vas

VIP SPA

Uživajte u intimi i priredite nezaboravan ugođaj Vama i Vama dragoj osobi. Mogućnost zakupa posebnog dela – VIP Spa (zaseban jacuzzi, sauna, tuš) na period od dva sata i više. U cenu termina je uključena i flaša vina kao i tanjir voća da uživanje bude potpuno. Rezervacije moguće na recepciji hotela.

Radno Vreme 12.00 do 22.00